Aktív témák

  • b0unCe

    aktív tag

    Köszi a dícséreteket.
    Esküvőhöz szeretnék fotókönyveket csinálni. A cewe-t néztem eddig ki. Van valakinek tapasztalata ezekkel a konyvekkel? Ami igazából érdekelne, az a képminőség, fekete-fehérhez, hogy viszonyul. Ha duplaoldalon keresztul van a kep, akkor milyen. Ilyesmik.

    Még egy témát hozzátennék. Mivel nyomdába járok, ezért igen hiányos a fotónyomtatókról alkotott tudásom. Szétnézelődtem neten és Mediamarktban. Hat kicsit osszekavarodtam. MM-ben egy elado ajanlott egy nyomtatot ami mellesleg fenymasol scannel stb. Kérdésemre, hogy mennyi hozzá a patron az volt, hogy 19.000Ft. Kb 200 A/4es lapot lehet vele nyomtatni plusz papir. Kicsit soknak talalom. Ez 180Ft/A4 és valamivel 40Ft alatt lehet a papír miatt a 10x15.

    Ezek reális árak az otthoni nyomtatáshoz, vagy ki lehet hozni normalis minoseget olcsobban is. Milyen nyomtatokat, papirokat, festekpatronokat erdemes figyelembe venni. Utángyártott vs. eredeti. Ilyesmik.

    [ Szerkesztve ]

    ''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

Aktív témák