Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Döglött Róka #3478 üzenetére

    Na ezt öröm hallani, mert imádom én is a Claymoret, csak a mostani csapból is a bleed folyik meta miatt teljesen elbizonytalanodtam. Mindenképp a felhúzott fegyverek között lesz aztán meglássuk mit tud!

    Másik "felfedezettem" most egy fura szerzet a Pickaxe! Ez az amivel a bányász enemyk nyomatják a dungeonokban, egy hatalmas nagy csákány! Még nem kezdtem el felhúzni, de ezen is erősen filózok mert több helyen is írják, hogy staggerben az egyik legjobb fegyver a játékban.

    A DS elitség kapcsán:
    Fú ez nagyon igaz, én is eleinte megijedtem az ilyen endgame boss beszámolóktól, meg az alájuk vágott videóktól, mert tényleg nagyon brutálnak tűnnek! Viszont egy közös pont van az összes ilyenben, hogy mindenki aki panaszkodik teljesen egyedül harcol, nem használ summonokat. Szóval ezen a ponton el is szállt minden félelmem, mert én tuti használni fogok végig, amit a játék ad számomra minden lehetőséggel élni akarok és fogok is. Így viszont már korántsem lesz olyan nehéz az endgame hálistennek.
    (még a nehézség kapcsán, volt egy deathbird amit nem tudtam megölni korábban, de olvastam hogy kb 4-5 holy bombát kell nekidobni és kipunnyad, hát egyből legyártottam őket, odamentem és kinyírtam, irgalmatlant sebeztek rá, mint kb a erdtree bossokra a tüzes bomba vagy még többet is, szóval én full bűntudat nélkül tudom használni ezeket a rendelkezésre álló segítségeket)

Új hozzászólás Aktív témák