Új hozzászólás Aktív témák

  • Lefty

    addikt

    válasz KraX #3740 üzenetére

    Szia,
    hasonlo cipöben jarok en is, engem is nagyon beszippantot es en is nagyon sokat maszkaltam, minden füszal möge beneztem item miatt. 92 ora utan jutottam most at a Mountaintops of the Giants reszre es picit elfaradtam mar, bar tovabbra is fantasztikus az atmoszfera es ilyen jatekelmenyt semmilyen jatek nem tud adni.
    Ennek ellenere kicsit ugy vagyok vele, hogy irgalmatlan hosszu es talan tul nagy a map, meg innen is egy csomo hatravan (a terkep guide-ot muszaj követnem, mert nem tudtam, hogy milyen sorrendben erdemes haladni regiorol regiora).
    Egyelöre nem erzem, hogy en ennek egy NG+ kereteben megint nekiallnek, egyszerüen tul hosszu, kiprobalhatnek majd mas karaktert es mas fegyvert, de nem tudom az meddig kötne le. Most dex/str faith karakterem van, attol függöen, hogy str-faith vagy dex-faith fegyver van nalam - itt megragadnam az alkalmat, hogy megemlitsem a halo scythe fegyvert, ami szerintem nagyon alul ertekelt, keves guide-ban latom, a holy dmg-es special ability nagyon nagyon jo. A blasphemous blade-et többször le kell cserelnem meg mindig erre, mert a holy sokkal több minden ellen jo, mint a fire sebzes, illetve a blasphemous special skillje rohadt lassu szerintem, es a fegyver alaprange se olyan nagy.
    Masik amit eszrevettem, hogy en szerintem az elmult 70 oraban nem craftoltam az egvilagon semmit, annyi alapanyagom van, mint az allat, de nem tudom mire kellene, semmire nem volt pluszban szüksegem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák