Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz Garsza #3764 üzenetére

    Valoszinuleg nem en leszek a referencia pontod es meg csak mid tier vagyok, de ami nalam mindig hasznalva van az
    - Loretta's Greatbow
    nagyon nagy a hatotavja, messzire tudsz vele loni, tudod boostolni az effektjet ha nyomva tartod a gombot egy ideig, igy nagyobb sebzest elerve. Lebego, plafonon levo ellenfeleknel hihetetlenul jo tud lenni illetve jo boss kezdesnel is ha hagy ra idot a boss es van hozza hely. Hatranya, hogy viszonylag hosszu a casting time, sokaig tart mire ellovi a varazslatot.

    - Rock Sling
    alap varazslat amit mindig hasznalok meg most is. Eleg nagy fizikai sebzest kepes kiosztani (nem magikus a sebzes!). Hatranya, hogy a kovek minden collisonben, akadalyban el tudnak akadni ami kozted es a celpontod kozott van, szoval jol kell helyezkedni hozza ha effektiven ki akarod hasznalni a varazslatot. Illetve lassu is a casting time (ha nincs nagy dex-ed is ami csokkenti a varazslasi idot is). Erdemes a meteorite staffot is megszerezni melle mert nagy sebzes boostot ad melle. Mar early game-ben elerheto mindketto es sokaig lehet hasznalni a botot is.

    - Glintblade Phalanx
    Foleg melee (kozelharcos) ellenfelek ellen igen effektiv. Egy csomo kard jelenik meg korulotted ha fut feled az ellen, akkor egy tavolsagon belul belevagodnak a kardok. Sok npc invasion-t meg lehetett ezzel a varazslattal csinalni. Fut feled. Felrakod magadra a spellt es elgurulgatsz a tamado elol es kozben belecsapodnak a kardok. Megint felrakod a spellt es gurulsz tovabb es szep lassan megszunik az ellen. Nem szukseges kozvetlenul testkozelbe menni hozza.
    - Glintstone Pebble
    Kezdo varazslat, de kozep tavig eleg effektiv. Egy celpontra hat. Olcso es ahoz kepest eleg decens sebzese van.

    Az erosebb spellek meg nincsenek meg nekem (comet azur, terra magica stb), de igy is elboldogulok.

    Tegnap este sikerult megcsapnom Astelt. Nem volt annyira trivialis szamomra. Eleg messzire elert a farok csapasa es az elejen nehezen tudtam kimozogni de meglett, azert vagy tizszer biztosan visszafutottam mire sikerult. Az utana kovetezo sarkany (Adula) nehezebb volt szamomra. Rengeteg hp-ja van. Nem lehet gyorsan lenukeolni (legalabbis nekem nem sikerult) viszont ott van az a templom rom mogotte (ahol spawnol) es ott lehet trukkozni, hogy ne talaljon el a one hit varazslataival, leheletevel. Husszor biztos nekifutottam mire meglett.

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák