Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras83

    senior tag

    Még mindig nem mentem be Margithoz, de a Flying Dragon Agheelt, a Tree Sentinelt és az Erdtree Avatart is lekalapáltam. Mind lovas harc volt, spirit summon-nal és csak utóbbival kellett többször próbálkoznom, de ott is inkább a szakadék volt a gond, amiben a Tree Avatar körül rohangálva folyton beleestem. Nem mondom, a sárkány nem volt kispálya, de egyedül ott éreztem hogy fair a küzdelem, mert a lovas harc az elején tényleg nem nagy dolog kis gyakorlás után. Rossz példa, de pl az AC Originsben is voltak hasonló 1v1 fightok de még ott sem lehetett lóval körberohangálni és easy módban csapkodni az ellent. Mondjuk ha ez itt kimaradt volna, talán már be is fejeztem volna a játékot.

    Ezeken kívül több dungeon és field boss is megvolt elsőre és elhitettem magammal hogy ez jól megy nekem, hiszen még Leonine Misbegotten-t is meglepően könnyen levertem elsőre, pedig ugye ott nem lehet közben lovacskázni.

    Aztán rátaláltam az Erdtree Burial Watchdog-ra, (Impaler's Catacombs) de a bossfightnál 4 vagy 5 imp(?) (a kis g***k, akik kőszobornak álcázzák magukat) védi és nagyon durva, amit ott leművelnek velem. Mondjuk 2-őt lecsapok, de a maradék plusz a boss tepsibe raknak seperc alatt. Lehet hogy idézni sem kellene spiritet, helyette rögtön lecsapni amennyit lehet és utána foglalkozni a háromfejű tűzokádó macskával?

    Cyberfuck Patchrunner

Új hozzászólás Aktív témák