Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    Altus Plateau-n vagyok, kezd jobban menni a játék, legalábbis most az elmúlt pár napban nem igazán akadtam meg sehol. Tényleg jobb ez a kevert dexterity / int szamurájkodás, mint a koncepció nélkül "strength megyünk előre aztán lesz valami". Radahnt mondjuk fair fightban nem sikerült legyűrni, a második fázisában valamelyik bullshit varázslatát mindig sikerült beszívni az élete negyedénél, szóval a könnyebb utat választottam: NPC-ket idézgettem végig, akik szépen lassan leszedték az életét, miközben én a dűnék között chillben lovagoltam.

    Tegnap este került sor a Regal Ancestor Spiritre. Furán hangzik, de ez egy gyönyörű bossfight volt, amire a tematika (szellemállatok ugrálnak jobbra-balra, belőlük csinálja a move-okat a bosS) és a zene csak rátett egy lapáttal. Tiszta Princess Mononoke feeling volt :)

    A Valiant Gargoyle-t egyelőre otthagytam magára, az élete felét hiba nélkül le tudom verni, de amikor megjelenik a haverja, onnantól kezdve reszeltek nekem. Egyik hasonló stílusú játékban se éreztem indokoltnak a double boss fightokat, nem igazán erre van kitalálva az irányítás, a kameráról nem is beszélve.
    Valószínűleg a csáprágós skorpió bosshoz is kevés vagyok még, ott is az élete negyedénél jönnek a problémák, amikor már nincs se flask, se semmi. Az Ashen summonokat kellene húznom, vagyis leginkább a Mimicet, de nincs hozzá ingredient.

    A Remembrance-okat becserélhetem a fegyverekre? Vagy érdemes ezeket őrizgetni? A rúnákért biztos nem éri meg, de a fegyverek lehet, hogy erősek.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák