Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz biker #11676 üzenetére

    A hater fogalom is a teslafanok kreálmánya, hogy személyében tudjanak támadni mindenkit, aki valamilyen kritikát fogalmaz meg a Teslával vagy Muskkal kapcsolatban.
    Szerintem nem nehéz észrevenni a mintázatot, majd figyelj oda jobban és észreveszed te is, általában ugyanúgy zajlik. Elindul egy beszélgetés, abban valaki leírja hogy a Tesla mondjuk ezért meg ezért szar. Erre ugye a normális reakció az lenne, hogy a témánál.maradva ellenérveket sorakoztatnak fel hogy ez miért nem igaz. De nem ezt csinálják, hanem indul a személyes támadás: hater vagy, idióta vagy, fogalmad sincs, bezzeg a BMW, stb. Amikor ez nem működik akkor pedig jön a megsemmisítési próbálkozás: moderátoroknál követelés hogy tiltsanak ki, aztán ha ez sem megy, akkor "én már nem olvasom a kommentjeit, ne olvasd te sem, ne szóljon hozzá senki". Ez is szimplán egy elhallgattatási próbálkozás.

    Ez mindig így zajlik, és nem csak ezen a fórumon.

    "te nem-e ugyanazt csinálod"

    Nagyon nem. Én a témáról szoktam vitatkozni, amellett hozok fel érveket. Személyeskedni pedig nem szoktam, kivéve ha már nagyon provokálják, de inkább azt is kerülöm.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák