Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Az egészség ellenszere - Cure For Wellness

    Kicsit következetlen a sztori, és a kelleténél legalább 30 perccel hosszabb, szóval kelleni fog a két adag popcorn, és a nagy kóla. :DDD
    Viszont csodálatos a képi világ, varázslatos, néhol már-már pszichedelikus, és ez nagyon jelen van a film egészében. A színészi játék nekem tetszett, bár nem volt kiemelkedő.
    A Viharsziget utánérzés szerintem szándékos. Néhol kifejezetten erős érzésként volt jelen, hogy én most voltaképpen azt a filmet látom, és Dane DeHaan játékán, de főleg az arckifejezésén is átütött DiCaprio.

    Összességében simán vállalható a film, de a sztori nem annyira erős, hogy polcra is kerüljön. Pontozni viszont elég nehéz lenne, úgyhogy ezt most kihagynám.

    szerk: Szinkront kihagytam.
    Nem ismerem az eredeti nyelvű verziót, valahogyan kimaradt. De bátran ki merem jelenteni, hogy nem volt rossz a szinkron. A hangszínek illettek a karakterekhez, sehol nem lógott ki a lóláb, és nem vettem észre, hogy elvitte volna a történetet, vagy a cselekményt, egy félrefordítás miatt. Szóval, a történet kerek maradt, ami lyukak meg vannak benne, az nem a szinkron miatt van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák