Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Sokkal több mint testőr
    The Hitman's bodyguard

    Több lehúzós kritika készült a filmről...szerintem ne ijesszen meg senkit. Egyáltalán nem "rossz" a film.

    A trailerhez képest cenzúrázottabb a film végleges nyelvezete. A mádáfákát azt "köcsög"nek fordították. Ez nem volt jó választás. Egyébként minden második mondatban benne van ez a szó....
    Ryan és Samuel szerintem jó páros a filmben. R.R. sem annyira Deadpool hanem inkább megmarad értelmes keretek között. Nekem a Deadpool amúgy sem jött be.

    Tény és való, hogy a trailer egy sokkal vígjátékabb filmet vázol fel. Alapjábavéve ennek meg is felelt a végtermék. Ez egy vígjáték.... még a jobb fajtákból. Voltak olyan részek ahol feltapsolt a közönség a moziban. (Na jó egy ilyen volt).

    DE.... a filmben több akciójelenet van mint a három Expendables részben összesen. De, hogy egy Mission Impossible részt messze überel ilyen téren az hót ziher. Őszintén szólva nekem már túl sok is volt. Igazából humorizálós mélázás és lődözés váltogatja egymást folyamatosan.
    A film elején az akciójelenetek csak eszetlen puffogtatás... ami meglepően sőt ...baromira véres. A film néhol gusztustalanul lögyböli a művért meg a műagyvelőt. A második felében viszont az autós üldözések... verekedések...stb olyan szinten jól meg vannak csinálva, hogy azt bármelyik Bourne film megirigyelhetné. De tényleg. Zseniális.

    Két dologba kötnék bele. A szinkront egy kicsit még kellett volna faragni. Ezt egy olyan filmként kell elképzelni mint pl. az Utolsó cserkészt. A duma adja el. Nálunk meg a jó szinkron. Lehetett volna viccesebbre fordítani azokat a szövegeket. Néha olyan érzés volt mintha tükörfordítás lenne ...és nem lett volna magyarosítva.

    Másrészről mintha a végső vágás nem stimmelt volna. Szóval megvoltak a leforgatott jelenetek ...de valahogy nincs meg néha az egész sztori menete. Csak egymás mögé vannak pakolva a jelenetek. Annyira nem zavaró...de érezhető, hogy nem egy szép egyenes szálon fut az egész. Pláne a flashback-ek furcsák kicsit...(annak ellenére, hogy baromi viccesek voltak).

    6 /10

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák