Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    SW8

    Fullra nem értem ezt az állva tapsolásos reakciókat, plusz a magas értékeléseket, kivéve a a Disneynek valóban messze elér a keze( de ezt nem tudom elhinni, a neten csak van még szabad véleménynyilvánítás), vagy tényleg most láttak először sw filmet, esetleg ennyire fiatalok még.

    Szeretem az sw animációs sorozatokat is, mert sokkal részletesebben mutatják be az univerzumot, amelyek origójában ugyan szinte kizárólagosan a lázadás-birodalom szembenállása van, de legalább próbálkozik megmutatni milyen is az a világ.
    A moziban csak a fekete-fehér oldalát kapom meg, mindig. Olyan mintha tényleg nem lenne semmi más abban a világban. Időnként olyan érzésem van, hogy ez nem is szándékos, egyszerűen nincs már benne új téma.
    Egy star trek univerzum sokkal részletesebb, lélegzőbb, élőbb. Oké, az sw egy mese, de valóban jó ha mindig ugyanazt a mesét látjuk x évenként? Az én vagyok az apád, én meg a húgod katarzis megismételhetetlen, maradt az én vagyok a rossz, te meg a jó, próbáljunk ide oda állni, ja meg ismét én vagyok az apád, te meg a fiam.

    Én elhiszem, hogy a fiatalabb generációnak bejön, ebben nincs is semmi meglepő, mert szinte anakronisztikusan hat már a New Hope, kaptunk is belőle egy kvázi rebootot, de számomra csalódást keltő, hogy mindig ugyanarra a vázra, sablonra felépítve dobnak vmit elénk, mert még így is eladható.

    Durva, hogy nosztalgiával gondolok pl.a Qui Gon Jinn, Obi Wan , Darth Maul viadalra, és Hayden Christensen szemeire.

    #értékelés the last jedi episode viii

    [ Módosította: Viszlát ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák