Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bad Pritt #106971 üzenetére

    Az is lehet hogy az lett volna a jó... igazából a pl a Rogue One is csak keményebb lett volna, a Gareth Edwards verzióban... a Disney csak lágyított rajta, meg a mostani SW-khez hasonlóbbá tette a végét, meg összeborulós halál stb. :)

    Sose tudjuk meg milyenek lettek volna az eredetik, max azt hogy kevésbé SW sablonosak. :D
    Ez lehet jó is meg rossz is... nézőpont kérdése.

    Az tisztán látszik, hogy a fővonallal csak ismétlik magukat sablonokkal... RJ-nek is csak annyit engedtek hogy egy pár váratlan húzást tegyen a fő sablonpontok közé... de igazából a legtöbb dolog az eredeti trilógiából van összeollózva... mármint a nagyobb pontok amikhez a sztori váza igazodik... FA dettó, csak ott a köztes átmenetek is csavarok nélkül voltak. :D

    RJ vel sem az a baj szerintem hogy csavarokat meg nem várt dolgokat húzott (bizonyos karakterek meghalnak, bizonyos karakterek megmenekülnek váratlanul pl), hanem az hogy rossz logika mentén tette ezt meg és felrúgott pár eddig sziklaszilárdnak hitt dolgot. Így inkonzistens lett az eddig felállított SW univerzummal/szabályrendszerrel ami (főleg) a rajongók elméjében eddig volt. Persze fel lehet ezt fogni bátor újításnak, kitörésnek meg paradigmaváltásnak is, azok akik oda vannak pl így látják ezeket. :)
    Másik meg azt mondják oké, ám legyen... az "lázadók" meg vérig vannak sértve és szóváteszik. :D

    A Force Awakens legalább az alapszabályokat/hiteket/karakter jellemeket nem rúgta fel... :)

    A Solo film külön érdekes lesz ilyen szempontól, hisz már tudjuk milyen a karakter, és a fő dolgok is le vannak fektetve... ehhez képest fog mindenki méricskélni a maga elméjében amikor majd nézi.
    Annyi a szerencse hogy azt Kasdan írja, így ő talán nem fogja tök máshogy ábrázolni a dolgokat, mint amit várnánk. Legalábbis a főbb vonalakban. De piszok nehéz "hegyet kell megmászniuk" ígyis. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák