Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    örök tél: no,kérem,3 hónapon belül ez a 3. (szvsz) eget rengetően jó magyar film,amit láttam.korhű,megrendítő,meghökkentő,brutális,szívszaggató és hadd ne folytassam a jelzők felsorolását.mondhatni az elejétől a végéig odaszegezi az embert a képernyő elé!nagyon feszült a hangulata.főleg az első felében voltam úgy,hogy szinte görcsben voltak az izmaim,annyira odaképzeltem magam a történetbe.még levegőt is alig vettem!komolyan.
    minden hátsó szándék vagy antiszemitizmus nélkül mondom,hogy VÉGRE kapunk egy ii. világháborús filmet,amit nem azonosítanak a zsidók szenvedésével/megaláztatásával stb.valahol olvastam egy cikket a filmről,amiben felróják,hogy a zsidókat nem említik meg,mivel őket is rendesen deportálták az oroszok a munkatáborokba.nem értek vele egyet,mert nem hiányzott a filmből.szvsz kicsit kezd közhelynek számítani,hogy csak ők szenvedtek.szerintem velük együtt MINDENKI keményen megszenvedte az akkor történteket.

    9/10-et adnék a filmre,de csak azért a -1 pont,mert csányi,mint nagy védelmező-megmentő szerintem egy picit túltolta/túltolatták vele a szerepét.lehetett volna visszafogottabban és kidolgozottabban.valahogy hirtelen jön a nagy megmentő a megfelelő pillanatban és tanítja a túlélésre az ifjú padavanját...ez egy kicsit belerondított a hangulatba.

    ezt a filmet látni kell! :K ITT még elérhető néhány napig ingyér és törvényesen.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák