Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ben11 #111457 üzenetére

    Nálam a látvány miatt nem 1/10. :D

    De az, hogy az aggya a méjjet "nigazenét" felváltva nyomják az afrikai zenével, a csúcstechnológiát pedig az afrikai kultúrával, ez nagyon gáz. Az afrikai része az egésznek olyan felületes, oda nem illő, mintha egy általános iskolás ollózta volna össze. Nemhogy az afrikai kultúrák szempontjából sértő, de még számomra is, hogy ennyire hülyének néz.

    Bezzeg pl a District 9-ban ezt valahogy mégis sikerült nagyon jól összehozni. Ez a film teljesen szemet huny az afrikai helyzet felett. Wakandában ott a csúcstechnológia, de telibetojják, hogy a szomszédban épp véreskezű diktátorok népirtást végeznek, sőt erre még rátesznek egy lapáttal, hogy először az USA-ban (!!!) nyitnak "szeretetszolgálatot", ami egy hatalmas WTF.

    S akkor arról még nem is volt szó, hogy Wakanda véletlenül sem a kultúrája miatt csodálatos hely, hanem a vibrániumtól, s csakis attól, erre a technológiára van felépítve minden, ha ez nincs, akkor Wakanda ugyanolyan hely, mint Afrika többi része. Na ez egy bazi nagy hazugság, nem a technológia miatt lesz jólét, hanem pont fordítva.

    Nade abbafejezem, kicsit ki vagyok akadva, én számítottam arra, hogy szörnyű film lesz, de hogy ennyire, te jó ég. :(

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák