Új hozzászólás Aktív témák

  • mark!

    őstag

    az elmúlt 2 hét termése, nem volt sorozat ami érdekelt, így filmeket néztem:

    Snowtown: igazából az egyetlen olyan film, ami komolyabban felkavart, miután végeztem vele bedőltem az ágyba és hosszú percekig azon gondolkoztam, hogy mégis mi benne ennyire felkavaró. (egyébként lövésem sincs, hogy hogy sikerült rátalálnom, talán valamilyen filmes subon találtam redditen, de egyáltalán nem bánom)
    az biztos, hogy nem elég egyszer megnézni
    10/10

    Orphan: egyik ismerősöm ajánlotta, bár nemtudom miért csak most láttam, nem mai darab már. a film alatt nem unatkoztam, kellőképpen pörgős volt, mindig történt valami. (mellesleg Vera Farmiga egyik kedvenc színésznőm, az is sokat dobott rajta.)

    6/10

    Oculus: nincs különösebb hozzáfűznivalóm, szerintem egész jó volt, az ötlet viszonylag egyedi, a megvalósítás sem rossz, bár lett volna még benne potenciál, de pont elég volt belőle ennyi :DDD

    6/10

    The Blair Witch Project: kultfilm, meg sokak kedvence, szóval lehet, hogy valakinek ez most rosszul fog esni, de ez a film csak csak nagyobb hypeot kapott, mint amekkorát érdemelne. szó se róla, nagyon tetszett, kétségtelenül a found-footage koronázatlan királya, de inkább nyomasztónak mondanám, mint ijesztőnek. (jó, senki nem is mondta, hogy ijesztő)
    volt benne egy pár baki azért, ami inkább csak idegesítő: a folyót kellett volna követni, ahelyett, hogy körbe-körbe rohangálnak, ez engem idegesített nagyon :D sok helyen az ijesztő, hogy nem látod, csak hallod, hogy mi történik, és nagyon hálás voltam azmiatt, hogy nem pakolták tele jumpscarrel, mert ebben a filmben annak lett volna helye bőven :K
    a fenti filmek közül mégis ez jött be legjobban, a történet eredeti, viszont néhol egy kicsit hiányosnak érezhető. ezek ellenére tényleg egy nagyon jó film, megéri rá időt fordítani :)

    8/10

    inkább spoilerbe raktam mindent

    [ Szerkesztve ]

    >

Új hozzászólás Aktív témák