Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Solo: A Star Wars Story [másodjára]

    Nem akarom még egyszer "ízekre szedni" a filmet, de tegnap megnéztem másodjára is a Solo -t, és esküszöm jobban tetszett mint elsőre, holott nagyon ekéztem az első előzeteseket, posztereket, nem tudtam elképzelni, hogy ebből ennyit is (egy erős közepest) ki lehet hozni. Ezúttal magyar szinkronnal néztem, és bár 99% -ban eredeti nyelven nézek filmet, azt kell hogy mondjam, nem volt rossz a szinkron, jó szinkronszínészeket választottak, egész jól passzoltak a karakterekhez.

    A jelenet amikor ugrik egyet a film három évvel későbbre, és Solo ott harcol a háborúban gyalogosként, azt juttatta eszembe, milyen király lenne egy sötétebb hangulatú, világháborús hangulatot idéző Star Wars mozi, akár Birodalmi oldalról bemutatva.

    Ha csak egy kicsit jobban figyelnek dolgokra, na meg kihagyják az egyenjogúsági maszlagot (nem is a témával van baj, ha nincs túltolva, hanem SW filmbe nem való), akkor ebből lehetett volna egy Rogue One szintű film is.

    Viszont a kasszáknál nem teljesít jól a film, és ez nem a Solo -nak szól, hanem a fos TLJ -nek legfőképpen. Tulajdonképpen meg is érdemli ezt a Disney, viszont maga a Solo film nem - viszont ez nagyon kell, és a következő SW filmnek is kellene az hogy ne teljesítsen jól, mert akkor talán észbekap a kedves Disney, hogy milyen irányba kellene haladni a szériának.
    A Marvel-el részemről csinálnak amit akarnak, ha futószallagon fossák a filmjeiket, az sem érdekel, de PLS, Disney, a Star Wars világát úgy törekedjetek bővíteni, hogy a minőség felé billenjen a mérleg, ne a mennyiség felé.

    (#112254) Fitzgerald

    Minden idők egyik legjobb sci-fi -je, részemről is megunhatatlan. :))

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák