Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    válasz Mik76 #118941 üzenetére

    Véleményem az, hogy már így is a szakadék szélén táncol ez az egész animefeldolgozás dolog, a GitS is bukta volt az USA-ban és ez is, szóval bele se merek gondolni, hogy milyen lett volna a végeredmény, ha ennél egy kicsit is mélyebbre ásnak ebben a témában.

    Egyértelmű, hogy az amerikai piacon csak olyan filmet lehet eladni, ahol sztreccsnaciban és alsógatyában röpködő köpenyes figurák vannak, ez is csak azért nem lesz orbitális bukás, mert (szerencsére) máshol nem csak erre van igény. Egyébként ez amit írsz a sztoriról még nekem is lejött, pedig semmit sem tudok az animéről btw.

    Egyébként meg a bugyuta aquaman meg közben kasszát robbantott, pedig annak a történetéhez képest az Alita maga a Mester és Margarita.

    Nekem felnőtt fejjel, 0 előzmény ismerettel a GitS jobban tetszett, ez az alita nagyon diznicsenelesre sikeredett történet szempontjából, viszont a világ maga az nagyon baba, egy komolyabb történettel jó lenne (de nem lesz).

    Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mégis ki a fene fogja majd megnézni a Sonic filmet, meg a Hello Kitty filmet, engem biztosan elveszítettek.

    [ Szerkesztve ]

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák