Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz marilllyo #120525 üzenetére

    Hat, tudom hogy par embernek a szor felall a hatan attol amit most irni fogok, de a KONYV a megoldas majdnem minden filmes adaptaciora. Kulonosen igaz ez a SK filmekre. Egy kezemen meg tudom szamolni hany jo szuletett, a tobbi kinszenvedes. A Pet Semetery is sokkal jobb eredetiben. Ha meg nem volt meg, erdemes potolni.
    Amugy el kell ismernem vannak kivetelek. Pl nemreg voltak paran akik megdumaltak a Felelem Bere c. filmet. Na azt olvastam konyvben es gyengebb volt mint a film. Ugyanez a Minority Report. Igaz az utobbi csak nyomokban emlekezteti az embert az eredetire ugyhogy nyugodtan fel lehet fogni onallo mukent.

    Mas.

    Gold

    Nekem ez kimaradt anno, pedig elegge jo film volt. Tetszettek a szineszek alakitasai, a forgatokonyv, a kivitelezes, meg nem sokat tudok a banyaszatrol ugyhogy nekem ezt siman el lehetett adni mint hiteles sztorit. Mondjuk remlik hogy ezt a sztorit lattam mar mas kontosben parszor, de mar nem tudnam megmondani melyik filmben. Nem hiszem hogy ujra neznem de egy jo eros "egynek jo volt".
    Kar hogy Edgar Ramirez nem futott be nagyobb karriert, kifejezetten birom a fazont, foleg a Carlos utan. Az a mini tv show nalam minden idok egyik legjobbja.
    8/10

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák