Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz PuMbA #121717 üzenetére

    nagyon nehéz azt megérteni és elfogadni, hogy az Infinity I. elindította, felépítette a háborút és Thanos-t, a II. már egy felépített dolgot kellett, hogy befejezzen?.. új szereplőkkel, valamint addigi szereplők nélkül.. teljesen más volt a feladat, nem lehet összehasonlítani a kettőt. ez nem egy bl-meccs oda-visszavágó vagy egy terminátor, vagy egy johnwikk, ahol kb ugyanaz a sztori csak más helyszínen. ez egy egész történet, két részletben, I és II.felvonásban. egy történet eleje és vége. az előző marvel-mozikból származó szálakról nem is beszélve
    hagyjuk már ezt az infantilis összehasonlítgatásokat más marvel-filmmel, meg egyáltalán, az első résszel...

    hoffmann ez egy mese. :) onnantól, hogy valaki elkezd logikai buktatókat keresgélni meg fennakadni rajta - egy képregényadaptáció marvel-film esetében - az a dolog már eleve bukik. semmi értelme nincs, csak a saját szórakozásodat és örömödet ölöd... mert ha így állsz neki, akkor miért nem akadsz ki azon, hogy miért nem hal meg a Kapitány, amikor leesik 20méter magasról betonra, a pajzsára áradásul, ehelyett feláll kicsit nyüszögve és már fut is tovább? miért nem akadsz fent azon, ahogy Asgard-ba bejut az ellenség sötét-elf sereg és ellenük végtelen számú asgardi katona jön elő a semmiből? vagy hogy a mosómedve humorizál? vagy hogy Thanos hármat ütött meg egyet rúgott Hulk-ra és már el is ájult? édes istenem, mennyi mennyi dolgon lehetne fennakadni és mosolyogni... tehetném én is, de miért nem teszem ezt? mert ez egy mese, szuperhősös mese és élvezni kell a látványt, élvezni kell a show-t, ahogy mai technikával végre hihetővé teszik nekünk Steve Rogers-t meg Thor-t, ahogy felrepül és szórja a villámokat, ellentétben a kezdeti adaptáció-próbálkozásokkal, amiket gyerekkorunkban mi még láthattunk és már akkor is inkább csak röhögtünk rajta, mintsem elhittük vagy komolyan vehettük volna minimálisan is..
    mi lesz tényleg a következő lépés? keressünk kérdéseket a Mary Poppinsban is, amit épp a minap láttam? miért vigyorog mindenki az utcán? mit keres a porcelánra festve Mary, mikor az előbb még az esernyőjével ereszkedett le a háztetőre? logikailag nem jön ki!

    Viszlát nem írok semmit, én betartom azt, amiért kampányoltam itt a közért!! 1hét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák