Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Viszlát #124546 üzenetére

    Figyu, senki nem enni jár moziba, ezt tisztázzuk. Ahhoz az drága, és egészségtelen az ott kapható, fogyasztható ételek zöme.
    Az étel, és ital fogyasztása, jelen esetben a rágcsa, növeli az élményfaktort filmnézés közben, a hozzá fogyasztott folyadék pedig, a rágcsa okozta szomjhatást csökkenti.

    Elfogadom, hogy ez miatt disznónak tartod a mozibajárók úgy kb 90%-át, de Te meg fogadd el, hogy ez a mozibajárás kultúrájának része. Ha tudnád még, hogy a világban mennyi fura kulturális szertartás van, azt mondanád, ez semmi :)

    De semmi gond, mindenki úgy élvez, ahogyan tud. Én is így gondolkodtam sokáig, és ez mellett még egyéb problémáim is voltak a moziba járással.
    Igazából, én idén kezdtem moziba járni ismét, és rájöttem, hogy mindaz, amiért hisztiztem korábban, valójában nem is érdekel, ha képes vagyok a saját dolgaimmal törődni. És semmi egyebet nem csinálok, csak követem ezt az irányt :)

    Plusz egyként hadd kérdezzek valami intim dolgot belülről, bennedről.
    Mindannyian tudjuk, észrevettük itt, a topikon belül, hogy objektíven tudsz megítélni egy-egy filmet, és a róluk alkotott véleményed, mindannyiunk számára fontos, és értékelhető. Ugyan mindenki nevében beszélek, de szerintem, ebben egyet fogunk érteni a többiekkel is, ha másban nem is.
    Nos, nem lehet, hogy ez a fajta piedesztárra emelés, egy kicsit az orrodat is magasabbra tolta a kelleténél, és ez miatt ódzkodsz olyan dolgoktól, amin mások képesek átsiklani?

    Nincs bennem rosszindulat amúgy, max annyit kell tudnod rólam, hogy általában kerülöm a felesleges diplomáciát, mivel képmutatásnak tartom, és a kérdéseimet, illetve válaszaimat egyenesen, köntörfalazás nélkül teszem fel. Itt is, és az életben is. De tényleg nem gondoltam volna, hogy ebből ekkora ügyet tudsz csinálni. :R
    Az egyidejű online/mozis premier pedig (én úgy értelmeztem) ezen film esetén bizony elmarad - vagy valószínűleg elmarad.

Új hozzászólás Aktív témák