Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz emiki6 #124580 üzenetére

    Nos, a popcorn, mint olyan, kb az 1800-as évek közepe körül lett feltalálva, és elsősorban cirkuszi előadásokon, vásárokon, vándorló társulatok előadásain találkozhatott velük a nagyérdemű elsőként.
    Értelemszerű volt tehát, hogy az első mozik megjelenésekor azonnal annak szerves részévé vált, és a közönség azóta sem tudott lemondani róla.
    Ilyen szinten tehát nem beszélhetünk arról, hogy néhány bunkó bevitte egy amúgy korábban ezt nélkülöző előadásra, és később valami oknál fogva ez elterjedt, hanem, a popcorn mindig is default volt a mozikban. Vagy mondhatjuk úgy, maga a popcorn öregebb, mint a mozik, és mindig is része volt a mozibajárás kultúrájának.
    (Jééé, a popcorn köré, egyszercsak kinőtt egy mozi :DDD )

    A koncentrálással kapcsolatos dolgokban mondjuk van némi igazság, de a helyzet az, hogy jómagam képes vagyok ennél jóval több dologra is egyidejűleg fókuszálni, ráadásul, pár nehézségi szinttel feljebb is járok.
    Pl van, hogy napi 10 órát vezetek, egyszerre figyelem a járdáról lelépni készülő gyalogost, a rendőrlámpa jelzését, az egyszerre több irányból érkező járműveket, adott esetben a megkülönböztető jelzéssel közeledőt, és még rádiót is hallgatok közben, amit esetleg halkan dúdolok magamban.
    Szóval, részemről nem okoz problémát, ha film nézés közben, pár falatot közben az arcomba kell csempészni :)
    De elfogadom, hogy másnak esetleg ez problémát jelenthet, nos, akkor ezt a fajta szórakozást, nem nekik találták ki.

    Nos, ha valaki esetleg, ilyenek miatt nem jár moziba, szerintem, jobban is teszi, ha otthon marad, mivel elképzelni sem tudom, mekkora traumát élhetne át. Miközben mi jóízűen táplálkozunk, neki meg majd szétdurran a feje ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák