Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ispy #139746 üzenetére

    Mert az egy "normális" kerek film volt... relative kevés hajmeresztő baromsággal, vagy történetbeli bugyutasággal/inkonzisztenciával (persze mihez képest ügye). :)

    Az összes többi sokkal több hibától hemzseg több területen is. Csak ennyi, nem hájp ez amúgy... mert azért az igazán jótól ez még ígyis messze van, de DC-n belül már "nem rossz".

    Szerintem a BvS-nél a Martha-t sose fogjuk megbocsátani, pedig amúgy az tényleg nem is lett volna egy rossz film... csak a vége össze lett csapva annak is (meg talán nem csak a vége), mert jött a kaszás vágó és a limit. :D Talán ha szétszedték volna két normálisabb részre... talán. Meg ha a Batman Supermen interakció kicsit karakterükhöz méltóbb és intelligensebb lett volna. Talán máshol tartanánk most. :B
    Egyébként voltak egész jó részei annak a filmnek is, csak valahogy összegészében nem adta ki... lehet menet közben túl sokat variáltak, túl sokat akartak egyszerre. Meg sok bevillantott ki nem fejtett rövid jelenet, kameo, aminek később semmi szerepe nem volt/lett.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák