Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tibiajax #139751 üzenetére

    Nem a bunyóra gondolok, azt jól csinálták meg... hát Snyder meg azt hozta ki belőle amit megírtak neki. Nem hiszem Snyderrel volt itt a baj.

    A párbeszédek, meg ki mire hogy reagál (igazából nincs is interakció)... az odáig vezető út, az nem stimmelt, nagyon nem.
    :) emellé ráadásul nagyon kapkodva a semmiből lett felépítve.
    Na meg a konfliktus bugyuta feloldása az meg aztán csak tetőzte. :D

    Túl sokat akartak túl gyorsan.

    Persze én látom az építkezés magvait elszórva Batman esetén... a rémálmok, az anyja köré épített tragédia, stb... de nem volt elég alapos, ezért nem is érződik annak később se. Egy viccnek érződik, és ezért a feloldása is. Nem jól építették fel a karakter állapotát ehhez a konfliktushoz. Látom hogy mivel és miért akarták ezt így, csak nem jól csinálták (írták) meg.
    Szerintem ezt ketté kellett volna szedni és picit jobban megalapozni. Első rész lehetett volna ez a lelki roncs Batman felépítése a halucinációkkal, az elkeseredettséggel, az anyja elvesztésével és emlékével sokkal jobban kifejtve... aztán utána utősebb lett volna a Martha jelenet is, meg megalapozottab is. A másik oldalon a Supermen felé/vele való interakció is lehetett volna szofisztikáltabb... és a bunyóval lehetett volna vége is. Aztán a második film már szólhatott volna a JL megalapozásáról és az együttműködésről, meg ami azután jött.
    Csak így hogy egybe toltak mindent, nem marad idő semmire valójában. :)
    Lehet nem is a készítők hibája volt ez, hanem a Warner szólt bele túlságosan, meg erőltette ezt hogy legyen minden benne egy filmben mert sietni kell mert a Marvel már köröket vert ránk... stb.

    Legalábbis én így látom, és én ekkor csettintettem volna, hogy oké ez így rendben volt. :D
    Így meg csak egy jó/kíváló film/ek magvait látom elszórva, bután összevágva.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák