Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz atike #140591 üzenetére

    Érdekes egyébként, amiket felsoroltál számomra nem tűntek fel ennyire erősen, vagy nem zavarta a filmélményt. Most ez a főhős ostoba, vagy rosszul dönt bizonyos helyzetekben dolog is olyan, hogy kb minden ilyen vagy hasonló film erre épül, szerintem tök természetes, hogy ez jelen van. Nyilván ha az első perctől tökéletes döntéseket hozott volna, nem is lenne film. Van akit ez idegesíthet, de akkor az ne nézzen meg semmilyen akciófilmet, scifit, mert azok televannak ilyenekkel.

    Csak egy tipik példa ami szerintem mindenkinek megvan: amikor a legutóbbi alien filmben, kint vannak korom sötétben egy idegen bolygón a vadonban a katonák és az alienek körülöttük futkosnak, le is vadásszák az osztag kb kétharmadát. A nagy vérfürdő után kb pár perccel megszólal az egyik csaj aki velük volt, hogy "most megyek megmosakszom" és elmegy a tábortól jó messzire, mert ott van valami kintibudi vagy nemtudom. Persze hogy már ott várja egy alien csurgó nyállal.... ilyet ép eszű ember nem csinál, ott a sok hulla, szabadon kószálnak a dögök, de ő elmegy tampont cserélni WHAT?

    Na csak még egy beugrott: prometheusban, amikor az idegen űrhajót felfedezik és bemennek néhány tudóssal. Egyik tojásból kikel egy kígyószerű kis lény és a hülye barom tudóscsávó elkezdi cirógatni a buksiját, mintha valami macska lenne, EGY AKKOR ELŐSZÖR MEGTAPASZTALT IDEGEN FAJNAK? Ilyet ép eszű ember nem csinál. Persze, hogy a pofájába ugrik és kikeleszti belőle a későbbi alient.

Új hozzászólás Aktív témák