Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

    Egy részről tipikus Marvel filmet vártam, mellette max egy kis ázsiai témával, verekedéssel, némi misztikummal, meg rengeteg kínos Awkwafina jelenettel. Meglepő módon bár utóbbiból volt egy kicsi, a nő annyira nem is volt irritáló, a nyilas résznél még meg is lepődtem kicsit. A film nekem alapvetően tetszett, tipikus eredet sztori, néhány cameoval: Wong és Blonsky ugye trailerben is benne volt, utóbbi kapott egy kis fazonigazítást, ami elsőre fura volt, de láttam, hogy képregényben is van hasonló ábrázata. A Mandarin felbukkanása már érdekesebb, váratlanabb volt, de így legalább lett értelme a Vasember 3 végén látott jelenetnek.

    A film második felében a nagy felkészülés után kicsit elszabadultak a CGI indulatok és kvázi egy kaiju harcot kaptunk részben, ami nekem nagyon bejött, bár talán a dögöt kicsit hamar győzték le. A vége részben ugye happy end, az utolsó bár jelenetnél kvázi hangosan röhögtem, amikor megjelent Wong a teleport kapunk. :C

    Két stáblistás jelenet van:

    1. Ez talán kicsit komolyabb, gondolom utalás az MCU jövőbeli eseményére, bármit is jelentsen.
    2. Ez inkább csak érdekesség, bár a végső kiírás után valamelyik jövőbeli filmben felbukkanhatnak mint ellenfelek. (Szövetségesek talán?) A graffitik itt mondjuk kicsit facepalm volt nekem.

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák