Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Fitzgerald #146359 üzenetére

    Én is nemrég néztem újra a Mátrixot és a folytatásokat. Nálam az első 10/10, a második 6/10, a harmadik 3/10. Kb egyetértek azzal, amit írsz.

    Az első rész minden egyes elemében tökéletes. S ezek után valami hihetetlen durva, hogy a 2-3. rész mekkora fércmunka, és milyen a BUTA szövegezésük, de főleg az utóbbinak. A második rész önmagában egy jó akciófilm, de a harmadik az már kőkemény trash-élmény, végigvinnyogtam az egészet.

    A harmadik részben az Orákulum első jelenetére rosszul emlékeztem, de az a helyzet, hogy semmivel sem jobb így sem. Szóval ugye Trinity és Morpheus találkozik vele, és az órákulum azt mondja:

    "Egy valamit rég megtanultam: semmi nem alakul a terveink szerint. [...] Bárcsak egyszerűen elmondhatnám, de nem lehet."

    :DD Zseniális. Mármint zseniálisan borzalmas. Hát persze, hogy nem magyarázhatja el, hisz meghalt az eredeti színész. És akkor ilyen BUTA frázisokkal van tele a film, hogy "aminek kezdete van, annak vége is", de valami irdatlan fellengzős hangnemben. Mintha valami általános iskolás színjátszókör írta volna.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák