Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    Species 1995

    Meglepoen jol oregedo, bar par elemeben mai szemmel kicsit megmosolyogtato es neha azert picit logikatlan scifi. A cast meglepoen jo, a vizualis effektek teren viszont sajnos latszik, hogy ez 90es evek.

    Body horrorkent nezve gyakorlatilag egy kozepesen jol sikerult korai Cronenbergnek is elmehetne, az Alien mellett neki a legegyertelmubb a hatasa.

    6/10

    Metal Lords 2022

    Szuper sound mix, oke szineszek, borderline elfogadhato sztori amit azert feldob par otlet.

    Coming of age metalfilm, bar oszinte szolva nekem nem egyertelmu, hogy ki a celcsoport. 40 alatt a zenekarok joresze ismeretlen, meg ugy a fiatalabb korosztaly teljesen egyertelmuen kopik ki rockkoncertekrol az utobbi 15 evben es ez biztosan nem is fog mar valtozni (nagyon keves olyan banda van, akik a szamok elozetes ismerete nelkul is elvezheto ha az ember csak odateved, pl szerintem ilyen a Tool es a NIN). A regi focicsapat - metalos ellentetek 2022ben hulyen neznek ki. Ha meg ismered is a zenekarokat, akkor ez tul tinifilm lesz.

    5 / 10, meg ugy is, hogy Rob Halford cameojan hangosan felrohogtem. Tinivigjatek kozepkoruaknak, na mar ilyen is van :D

    Choose or die 2022

    Jo tempoju, logikailag osszefuggo horror, par kifejezetten jo otlettel es remek hangulattal. Par esetben kifejezetten otletes a megvalositasa is.

    Gyakorlatilag azt tudja, amit a maga koraban a Cube vagy a Saw. Letisztult, tempos, eppen vallalhatoak a szineszek es nincs jumpscare sem.

    7/10. Erdekes lesz latni hogy oregszik es mi lesz a rendezovel, latok benne potencialt.

    #értékelés

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák