Új hozzászólás Aktív témák

  • abrtom87

    tag

    Midnight in the Switchgrass
    Az értékelése ellenére egész nézhető. Kár hogy Willis papát csak csalinak használták, mert szerepel összesen vagy 3 percet. Inkább egy Fox-Hirsch-Haas film ez. Gondolom az öreggel jobban el lehetett adni. Nagyobb költségvetéssel, kicsit csavarosabb forgatókönyvvel egész jó film lehetett volna.
    10/6

    Deep Water
    Jó felütés, jók a színészek, csak hiányzik belőle a régi erotikus thrillerek fülledtsége. Hiába próbálták, azt nem sikerült visszahozni. Nem igazán volt min izgulni, nem volt csavar. Valahogy végig inkább egy Gone Girl utánérzés volt kisebb költségvetéssel, mint egy jó régi Michael Douglas film. Aki ilyet akar nézni, vegye elő inkább azokat.
    10/3

    Hustle
    Adam Sandler megint a jófej átlagember szerepében tündököl, de egész jól. Nekem ő a komoly filmjeiben ugyanaz mindig mint Ben Stiller. Nem rossz, csak ugyanaz. Szeretem a sportfilmeket, a kosárlabdát nem, de jól összehozták. Az eröltetett Netflixes vonal nem tetszett, mindenképpen valami “extra pc-t” kellett bele tenni, itt az öreg dilidiák kijárta, hogy csak egy fekete nagyszájú feleség és fekete gyerek legyen a szokásos melegvonal helyett. Simán nézhető kis film, happy end, stb. Aki ismeri a kosarat biztos örül a sztároknak.
    10/8

    Men
    Kattantság, szerintem gusztustalan film, főleg a vége. Nem félelmetes, ellenben undorító. Az üzenete is szánalmas. Ezek a gonosz férfiak … és ezek a független erős nők … jaj.
    10/1

    Oculus
    Már régen láttam amikor megjelent, simán újranézhető. A színészek jók, a sztori is csavaros, ötletes. Félelmetes is néhol. A villanykörtés jelenet még mindig ütős. Érdemes volt megnézni.
    10/9

Új hozzászólás Aktív témák