Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    veterán

    válasz proci985 #160406 üzenetére

    Először is, elnézest kell kérnem, nem állt szándékomban személyeskedni vagy óvodasnak titulálni, úgyhogy ezért mea culpa :R

    Ugyanakkor a Baby Driver értékelésed továbbra is egy érzelmi alapon ("nem fogott meg, fél úton ki is kapcsoltam") született, mindenféle objektivitást nélkülöző magánvélemény.

    Félre ne érts, messze nem az évszázad filmje, egy sima, kommersz autós akció, szerintem a hétésfél körüli IMDb pontszám is teljesen korrekt, ugyanakkor vágásilag, hangkeverésileg- és hangvágásilag olyat tett le az asztalra, amit kb azóta sem semmi más. Mondom ezt úgy, hogy a soundtrack önmagában nem tetszett és nem is a stílusom. És a dijatadó szégyene, hogy habár mindhárom kategóriában jelölték, egyiket sem kapta meg.

    Oké, én tanultam vágást és lehet ezért máshogy is értékelem, amit láttam, de azt, hogy egy film ilyen technikai jellemzőiben ennyire kimagaslik, nem lehet 3 ponttal értékelni a 10-ből!

    De mondom, ez ugyanaz, mintha én adnék 3 pontot egy Keresztapára vagy Remény rabjai rá, pedig érzelmi alapon ott vannak nálam, de objektíven nem annyit érnek.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák