Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Az apáca (2018)

    Hát én most néztem meg ezt az első részt, mondom ha bejön tök jó, mert van már kövi rész is, lehet akkor azt is csapatni majd.

    Nulla elvárásom volt, de ez még azt is alulmúlta. Még a felvezető szakasz oké, mondom ebből bármi lehet, bizakodó voltam. Aztán ahogy beindultak az ijesztegetések úgy romlott le meredeken a film, borzalmas egy zéró erőfeszítés, totális ötlettelenség az egész film.

    Ez, hogy igazából összefüggéstelen scene-ket látunk bedobálva egymás után, ahogy a különböző karaktereket halálra rémiszti a démon, ez full a legalja. Jelenet egy, a kápolnában nyúlnak ki a kezek a falból, hangeffekt, főhős kirohan a helységből - csapó. Eközben másutt a pap kerget egy már halott kisfiút a temetőn át, élve eltemeti a démon - jelenet megvolt csapó. Eközben már a másik fő karakter a folyosón mászkál, de a falból megint zombikezek nyúlnak ki, szerencsére sikerül elrohannia - csapó. És így ez megy végig a film 70%-ban, egymástól teljesen független ijesztegetős jelenetek, totálisan tét nélkül, mert mindig mindenki el tud rohanni, semmi következménye semminek, nem érteni hogy mi az ami a falból kinyúlt, nem érteni hogy ez fizikai test vagy csak a szellemvilág része, semmire nincs még mondvacsinált válasz sem, még a válasz kísérlete sincs meg.
    Ilyet hót komolyan mondom egy délután alatt megírok, 8-10 ilyen semmilyen random ijesztegetést, aztán már csak össze kell vágni egymásutánba a jeleneteket...

    5/1 - nem tudok rá többet adni, zero effort az egész

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák