Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Cirque du Soleil: Worlds Away

    Rögtön az első pillanattól berántott a hangulatos kezdés, és amint elkezdődött az igazi előadás, elvarázsolt. Nagyon látványos mutatványok, csodálatosan rendezve és fényképezve, amit tetőz a gyönyörű zene is. Nagybetűs hangulat, sokszor kirázott a hideg, néhol izzadt a tenyerem, szinte beleolvadtam az előadásba.

    Ez tartott a kb. az első 45 percig. Aztán jött az Elvis zene, ugrabugra. Azonnal szétcsapta a "mesés" hangulatot. Sebaj, gondoltam ennyi belefér. Aztán jöttek a következő részek, és sehol nem tudta tartani a film első felében felállított magas szintet. De még csak nem is az látvánnyal volt az igazi bajom, hanem a szerintem totálisan oda nem illő rock/country gitáros, éneklős zenékkel. Egészen a feléig teljesen jó, hangulatos, varázslatos zenék mentek, ami tökéletes összhangban voltak a látvánnyal, erre behoznak ilyen éneklős, vidám zenéket, ami teljesen kizökkentettek. Mintha nem is ugyanazt néztem volna, hanem valami musical féleséget :( A vége aztán zeneileg megint jobb volt, ugyanakkor kicsit egyszerűen és gyorsan lezárták a történetet. Mert hogy ugye volt egy kis történet az egész mögött, aminek nagyon örültem, nagyon aranyos volt az egész, de úgy érzem, ebből is többet ki lehetett volna hozni.

    Sajnos csak az első felét tudom magasztalni, onnantól nálam erősen csökkent a szint, de még így is azt mondom, hogy egyszer mindenképpen ajánlott, kizárólag HD-ben. 7/10

    #értékelés-cirque du soleil: worlds away

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák