Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz Devid_81 #17699 üzenetére

    amúgy nekem meg lehet, hogy azért lenne megszavazva 1 kövezés, mert az im3-at abszolúte nem követem figyelemmel :DDD látok néha 1-1 plakátot és kb ennyi... a 2. rész valahogy elvette a kedvem: egyszerűen nagyon túljátszottnak éreztem rdj karakterét, a film is leült több helyen, leginkább mickey rourke alakítása miatt néztem végig és mást nem is nagyon tudtam értékelni belőle... legalább akkora hájp övezi, mint a transzformátor3-at és nálam az is csúnyán megbukott... ha úgy adódik természetesen megnézem, de 0 elvárásokkal és így a bukás esélye is kisebb (ja és előtte első 2 részt beiktatom, hogy normális rangsort tudjak állítani)

    nem sok "sorozattal" tudják azt megcsinálni, amit a batman-nel, aminek már az első része is rohadtjó volt és utána jött még csak a felemelkedés :D hetente többször nézem a trilógia árát bd-boxsetben, de sajnos nem akarják 15-20fontra levinni (ha leviszik, instant megveszem)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák