Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotho

    őstag

    válasz Sotho #19767 üzenetére

    Mahajnalban nem fejtettem ki mert akkor értünk haza a 21:00 órás előadásról és nem vidékrűl gyüttem fel pestre hoty megnézzük.
    2 áramszünet + visszanyomták az elejére kapásból 40 perc csúszás, ez pont elég volt ahhoz hogy az utolsó 40 percet úgy töltsem el hogy hugyoznom kell ami ügye eléggé amortizálja az élményt..
    Szar hangzás magas mély nem volt csak közelítőleg, kaptuk a közepet a pofánkba sehol egy igazán mély dübörgés vagy a zenéből szépen megszólaló magas. A hangerőben nem volt hiány indokolatlanul nagy hangerő néhol az élmény fokozására pont ott ahol nem is nagyon volt mit fokozni. A látványt teljesen hazavágták a szar 3d vel egyszerúen ez a megoldás nem erre a filmre való kész. A legakciódúsabb részeknél egy katyvasz agynak értelmezhetetlen mocsadék lett belőle, máshol meg kis jelentéktelen makettokat varázsolt a filmen lévő objektumokból ott és akkor eldöntöttem hogy csak laza beachpartys bikinis csajos filmeket fogok ezután 3d-ben nézni. Nem beszélve arról hogy helyenként simán 2d volt.
    A sztori mesefilm volt ebben nem csalódtam ezt vártam SPSPoiler de a pirosan világító szemű enemy kicsit sok volt már nekem ill hogy pepper a végén beszáll a buliba na ezt kábé azóta vártam mióta beadták neki a szert lol.

Új hozzászólás Aktív témák