Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivaul

    addikt

    Nah, megnéztem a Transz című alkotást.
    Talán kicsit !!!Spoiler!!! jellegű lesz a jellemzés.
    Nem tetszett. Ez így elég egyszerűnek hangzik s kicsit később, jobban átgondolva nem is helytálló, legalábbis nem teljesen.
    Igazából nem volt rossz film, egyszerűen egy olyan megvalósítást próbált megragadni (sajnos nem túl jó formában) amiből mostanában hiány van, s számomra egyébként érdekes/kedvelt lenne. Konkrétan a kiszámíthatatlanságot és a fordulatok sorozatát, amivel a végéig kétségben tartja a nézőket. Ez pl a "Tökéletes Trükk" című alkotásban sztem sikerült is. Részben itt is, csak inkább az epilepsziára hajaztak s töménytelen vágással, ugrálással stb-vel, mint valódi fordulattal. Az is volt benne, csak sikerült agyoncsapni az előbb említett "ötletekkel". Mindent egybevéve ha szeretne valaki egy olyan filmet megnézni amibe azért nem sikerül 10 perc alatt a "végére látni" az megnézheti. Azt hiszem erre szokták mondani hogy 1-nek jó. Kicsit szolidabb rendezéssel még igen jó kis mű is kerekedhetett volna belőle. Persze ez csak az én személyes véleményem. Direkt mellőztem a részleteket (azt megtalálja úgy is aki akarja) így vesztve a komolyabb értékelésből de mégis kicsit bemutatva azt hogy mi is várható a filmtől.

    Nézzétek el a hiányosságokat, nem szoktam jellemzést írni de az asszon elaludt én meg ráértem egy kis ON-t is hozzátenni a topichoz :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Új hozzászólás Aktív témák