Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Star Trek - Into Darkness Csalódás, nagyon. Egyedül Benedict benne a pozitív dolog. Az ő alakítása lemos mindenkit :) Simon Pegg mit keres még mindig ebben a szériában? Csípem én de a Paul-ban van a helye nem egy Star Trek kaliberű filmben. Most elkezdtem félteni a Star Wars szériát. Egyetlen dolgot veszített el a Star Trek széria az új részekben, a Star Trek feelinget. És telis-tele van bosszantó blőd marhaságokkal. Egyszerűen mérges vagyok, és csalódott.

    Ítélet: Csalódás

    Iron Man 3 Háromszor álltam neki, mindig 20percet bírok belőle. Nem értem azokat, akik 20 évnél idősebbek, és végig bírják nézni. Ez gyerekeknek készül, nekik való. Bevallom, lenézem azokat az idősebb embereket, akik oda vannak ezekért a szuperhősös filmekért, mint ez a Bosszúállók stb stb. Nolan féle Dark Knight trilógiát szeretem én is, de az egy érett film. Ez meg dedósoknak való.

    Ítélet: Gyerekes

    Europa Report Ez a film mentette meg a hetet, már kezdtem kétségbeesni, hogy nem találok egy szórakoztató filmet. Sharlto Copley-nek örültem mikor megláttam. Nem tagadom, nem kicsit van Apollo 18 utánérzése a filmnek, de ezt a történetet hamarabb hiszem el. Jó színészi alakítások, kis költségvetés, és érdekes.

    Ítélet: Jó kikapcsolódás

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák