Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Casey Affleck a To Be Two sci-fi főszereplője
    ***
    Riddick tv spot
    ***
    Thor: Sötét világ - Tucatnyi új kép és egy címlap érkezett
    ***
    Transformers 4 - Az első hivatalos kép a stábról
    ***
    Ronan lesz a főellenség a Galaxis Őrzőiben
    ***
    Új információk A Karib-tenger kalózai 5-ről

    Marvel Filmes Univerzum-Fan oldal SPOILERES

    Feige azt mondta, hogy:
    Tavasszal ülnek le eldönteni, hogy mik legyenek a 2016-os és 2017-es filmek.
    Van valami különleges Ruffalo Bannerjében és nagy szerepe lesz a Bossz 2.-ben. (Azt mondogatják, hogy az 1.fázisból csak a Hulk jogait nem tudták teljesen megszerezni, így nehéz lesz újabb külön filmet csinálni neki)
    Nincs tervben Pym és Janet bevezetése, max. a következő filmes hullámban. Lehet,hogy a Bosszúállók csapatában lesz 3-4 tagcsere is, de Namor nem biztos, hogy benne lesz, mert a jogok a Universalnál vannak (még mindig).

    Alan Taylor a Thor 2-ről:
    "Megfogjuk ölni az Asgardiakat. Az 1.részben béke volt, azóta kb. 1 éve folyamatosan csak háborúznak. Ez a háború ideje. A Bifröst elpusztult az 1. film végén és Odinnak varázsolnia kellett sok sötét energiát, ami rengeteg áldozatot hozhat.

    Elizabeth Olsen a tárgyalás "végső szakaszában" van, hogy Skarlát Boszi legyen. Egy "bennfentes" elmondta, hogy európai, azon belül is angol akcentussal fog/kell majd beszélnie.

    Spekuláció rovat következik, akinek ez nem jön be, az skippeljen. Bemásolom változtatás nélkül, amit olvastam:

    "Ugye Whedon mondta, hogy a Bosszúállók 2 személyes, fájdalmas lesz meg hogy a film filozófiája "Halál, halál és halál" lesz. Lehet,hogy nem Stark fogja létrehozni Ultront, hanem Zola, MODOK-ként (!), mert a neve betűszóból áll:
    M-Mechanical
    O-Organisms
    D-Designed
    O-Only/for
    K-KILLING <-------
    Ez vajon utalás lehet? Az AK 2 fog leginkább vezetni a Bosszúállók 2-höz. Egyesek szerint a Mandarinos csavarhoz hasonlóan itt is lesz valami, konkrétan, hogy Zola lesz MODOK. A csavar itt annyira talán nem lenne rossz. A film vége felé pedig mutathatnák, hogy ki hozta létre és ez összekötő kapocs lehetne a 3. AK-filmhez. Zola adhat Jarvisnak valamilyen vírust, hogy létrehozzon egy páncélt. Gyakorlatilag Jarvis=páncél a Vasember 1 óta.
    De a Bosszúállók hogy illeszkednének bele? Ultron a Shield radarán van. Ha már Shield, akkor már ott van AK, Barton és Özvegy. Starkot ez ösztönözné, hogy hozzon megint egy csomó páncélt, köztük a Hulkbustert. (Igorra azt mondták, hogy nem az volt az IM 3-ban.) Tony és Banner jó barátok, így ők "hoznák" Hulkot is, mert hát el kell a segítség. Az ikreknek meg majd megtalálja a módját,hogy illessze be őket."

    A Shield producere azt mondta, hogy olyan lesz majd a sorozat, mint az X-Akták szuperhősökkel. Jed Whedon és Maurissa Tancharoen pedig gyakorlatilag megerősítette, hogy néhány részben lesz túlvilági fenyegetés is (a legkülönbözőbb forrásokból.) Coulsont és csapatát fogják megtámadni.

    Whedon lehet hogy elhagyja vagy megváltoztatja Ultron néhány képességét azért, hogy "emberibbé" váljon. Nagy szerepe lesz a mágiának, tehát így Wandának is.

    Tyler Bates fogja a Galaxis Őrzői zenéit komponálni.

    Marvel Filmes Univerzumos érdekességek, apróságok. SPOILER veszély itt is lehet.
    Thor:
    2005-ben Matthew Vaughn érdeklődött a rendezői székért.
    Josh Hartnettet és Jim Carrey-t is tesztelték Loki szerepére.
    Thor eljátszásra Brad Pittet, Channing Tatumot és Paul Levesquet tartották esélyesnek. A Marvelnek elsősorban Daniel Craig és Charlie Hunnam lett volna az első választása, de végül Chris Hemsworth kapta meg a szerepet.
    Sif szerepéért Jessica Bielt és Diora Bairdot is szóba hozták, Odinnak pedig Brian Blessedet.
    2004 decemberében, David S. Goyer tárgyalt a film írásért és rendezéséért.
    Tom Hiddleston először "felvételizett" Thor szerepéért, de Kenneth Branagh úgy érezte, hogy ő jobb lenne egy antagonistának és így inkább legyen Loki.
    A film kedvéért felépítettek egy kis várost.
    Amikor Chris Hemsworth és Anthony Hopkins először látták egymást a teljes páncélzatban, Hopkins azt mondta: "Nincs szükségünk Istenekre, itt járnak közöttünk, nem igaz?"
    Colm Feoret a forgatások előtt 5 órán át sminkelték, hogy a Fagyóriás, Laufey legyen.
    A film Thort két karakterből ötvözi. A klasszikus Marvel (a Földre küldik az arrogancia miatt) és az "Ultimate" karakterből.
    A bronzból, rézből, plusz egyéb ékszerekből megépített Végtelen Kesztyű-modell kb. 30 kilós volt.
    Stan Lee azt állítja, hogy mindig is elszeretett volna játszani Odint, de elégedett volt Anthony Hopkinst teljesítményével.
    Kenneth Branagh arra kérte Anthony Hopkinst, hogy rögtönözze azt a reakciót, amikor rákiabál Thorra és száműzi. Hopkins egyetértett és a jelenet végén a stábtagok egy része elsírta magát.
    Kenneth Branagh szerint a záró jelenetben látható képek a Hubble űr teleszkóppal készültek és 18 hónapig tartott létrehozni.
    A város neve, ahol a film nagy része zajlott, ez: "Puente Antiguo", jelentés: "Régi híd",
    Mjolnir ősi norvég szó, jelentése "daráló".
    A norvég falu, amit flashbackben láthatunk az ugyanaz, mint amit Vörös Koponya is megtámadott, hogy ellopja a tesseractot az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban.
    Dr. Selvig említi egy munkatársát, aki "úttörője a gamma sugárzásnak", ez egyértelmű utalás Bruce Bannerre. Egy jelenetben megemlítették volna Hank Pymet is, de elvetették az ötletet.
    A filmben elhangzott: "Fuss haza, kis hercegnő" utal egy régi skandináv mitológiára, ahol Thor kalapácsát ellopták és egy hercegnőnek öltözött fel, hogy visszaszerezze.
    A stáblistás jelenetet Joss Whedon rendezte.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák