Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    válasz .LnB #25428 üzenetére

    Nem akarok beszállni a vitába, de egy kicsit azért csak megteszem... :)

    A filmekben pont ez a jó - mindenkinek lehet róla saját véleménye. Mindenki máshogy nézi, máshogy értelmezi, különböző embereknek más és más tetszhet. Ezzel szerintem semmi baj sincs. Mint ahogy azzal sem, hogy ha netalán a kritikusok írnak valami véleményt egy adott filmről és netalán a szerencsétlen filmnéző nem ért azzal egyet, sőt netalán szögesen ellentétes véleménye van. Jól van ez így, különbözőek vagyunk.

    Az adaptációk (szerintem) főleg annak a korosztálynak tetszenek akik csak úgy mint én ezen nőttek fel, sok ilyet olvastak (25-40 évesek)... De persze ettől még tetszhet másnak is, de a fő "rajongó tábor" ezek közül, közülünk került ki.

    Azt mondod, hogy sablonfilm, nem hordoz értéket. Na és. Még ha így is van, egy film attól még simán lehet jó. Simán szórakoztathat úgy is, hogy semmit nem tanít. Mi ezzel a baj? A filmek szerintem első körben arra valók, hogy kikapcsolhass, kiszakadhass a kis megszokott világodból... Legyen egy olyan 1,5 - 2 óra, amíg átadod magad a filmnek, benne élsz, nem a napi bajoddal, nyűgöddel bajlódsz. Lehet egy film akár bugyuta is - ha tetszik, végignézed, élvezed akkor már "elérte" a film célját - szórakoztat.

    Én nem nézlek le azért, mert neked más a véleményed. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Neked sem kellene... Ennyi.

    Viszont egy dolgon megakadt a szemem. Az "Only God Forgives" nevezetesen. Őszintén... Abban mi érték van? :U Írtam róla korábban én is, más is... Számomra teljesen értékelhetetlen, megnézni sem tudtam bevallom. Érdekelne, hogy más szemszögéből nézve abban mi volt a jó...

    Illetve még egy. Az Elysium (leszögezem, nekem nagyon tetszett az a film)... Azt mi különbözteti meg egy bármilyen képregény-adaptációtól? :U

Új hozzászólás Aktív témák