Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    (#25450) .LnB-es kommentemben sikerült jelzés nélkül elspoilereznem az Elysium végét, sajnos nem tudom már szerkeszteni!

    Akik belefutottak a Spoilerbe azoktól elnézést kérek. Figyelmetlen volta, és pont én jegyeztem meg a minap, hogy erre jobban kellene figyelni!

    (#25451) mephi666 Már rég nincs szó lenézésről, azt a múltkor is próbáltam javítani, hogy egyáltalán nem úgy értettem. Kijelentettem akkor is, hogy hibáztam. Nem értem miért kell még mindig ehez a témához visszakanyarodni. A korábbi kommentemben próbáltam végre értelmesen leírni az álláspontomat, de látom, azt teljesen figyelmen kívül hagyod.
    A kategorizálás szerintem nem tartozik teljesen ide, mármint én nem így gondoltam, amit leírtam. Két féle filmről beszélünk, hogy mi jó és mi nem. Ez szerintem mindenféle kategóriától független.

    (#25452) spammer Igazából teljesen egy a véleményünk, csak én sokszor bunkó módon fogalmazom meg az enyémet. És késöbb kénytelen vagyok magyarázkodni. :B

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák