Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Van még egy (mire végeztem nem egy lett) dolog, amire választ keresek. És kíváncsi vagyok rá, hogy leírja e valaki helyettem a választ. Én nem fogok véleményt alkotni, mert megint csak kritikát kapnék érte.
    Miért van az, hogy az emberek kikapcsolják 5-10-15perc után a The Great Gatsby-t mert egyedi talán nem oda illő zenei aláfestés van egy-egy jelenetnél. De ugyanekkor az ilyen nézőktől olvasok olyat, hogy a Halálos Iramban 6 mennyire jó film. Az én tűrésküszöböm egész tág, de annyira dühösen még egyetlen filmet sem kapcsoltam ki mint azt az autópályás jelenetnél. Az egész számítógépet áramtalanítottam mérgemben :D És most hagyjuk az egyéni ízlést. Nem erről van szó, máshogy is magyarázható a dolog!

    És mi lesz akkor, amikor az emberek megunják majd ezeket a blockbuster filmeket? Tény, hogy most a Marvel és DC vonal meglovagolása a legjövedelmezőbb. De egyszer ez el fog múlni, a nézők csak ráébrednek, hogy elegük van már belőlük. Akkor mi lesz? Rossz esetben elindítanak egy hasonló fonalat. Jó esetben megpróbálnak értelmes(ebb) filmeket készíteni? El van e butulva annyira a néző, hogy a teljes igény kihalt belőlük az egyedi produkciók iránt? Tényleg csak a folytatások a járható út?

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák