Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok!

    Voltam Corvin moziéjszakán, gondoltam megosztom az élményeimet. :) Vigyázz spoiler!

    Vasember3: 3D-ben néztük, nagyon tetszett. Ebben a részben szerintem pont az volt jó, hogy többet mutatott a karakter(ek)ből. Az külön tetszett a gondolatmenetben, hogy csavart vittek a gonosz karakterbe.
    Kicsit tovább tudtam gondolni ezáltal a sztorit, vegyük csak alapul a valóságban bin Laden-t....
    Viszont volt egy 15-20 perc amikor ellaposodott a film, valahogy nem pörögtek annyira az események, de utána szépen ívelt ismét felfelé.

    10/8- mert szerintem jobb mint a 2. de gyengébb, mint az 1.

    Gru2: Ez csak egyszerűen szórakoztató, a páromnak is nagyon tetszett, volt hogy alig bírta visszafogni a nevetést, hogy kulturált keretek közt maradjunk :D Felnőtteknek is jó lazítani és a rossz hangulatot feledtetni, akárki akármit mond... Vannak benne poénok amit kisgyermekek nem is érthetnek.
    Negatívum, hogy volt egy két nagyon lapos poén, de persze ez szubjektív. Ezt is 3D-ben néztük, bár számomra nem nyújtott érdemi pluszt, nekem teljesen azonos élményt nyújt 3D nélkül is.

    10/9

    Farkas3D: Ez már nehezebb kérdés. A 3D alapvetően jól eltalált, de nem lenne nélkülözhetetlen. A klisé a film végéig kitartott, szinte az elejétől. Összességében a várakozásaimon alul szerepelt.

    Az első rész nálam 10/8,5, de ez a rész max. 7 de inkább 6, legyen 10/6,5.

    Z világháború: Holtak hajnalával egy lapon említhető. Jó a sztori, de helyenként kicsit blőd a kivitelezés. Zombis viszonylatban viszont kifejezetten sablonmentes és jó.

    Zozós filmek közül 10/9.

    StarTrek- Sötétségben: Nagy favorit, a sorozatot is kedvelem. Az este utolsó filmje volt, de igazán csak itt volt értelme a 3D-nek, itt érzem azt, hogy ha asztali lejátszóval nézem nem 3D TV-n akkor kimaradok valamiből. Az egész film alatt úgy éreztem, hogy "Na, ezért érdemes volt végigülni az éjszakát."
    Ha nagyon akarnék tudnák mondani negatívumot, de nem akarok.

    Az első rész 10/10, de ez egy picivel kevesebb 10/9,5.

    És véget ért az este. :)

    Egy héttel ezután megnéztük otthon a 42-est, a párommal. Ehhez nincs más hozzáfűzni valóm, csak hogy szívszorító, felemelő és egy hatalmas film. Ha jól tudom, ezt nem is játszották itthon a mozik, ha tényleg így van, akkor ez nagy szégyen.

    10/10, de mivel innen vettem az ötletet hogy megnézzem nektek is jár a 10/10. :)

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák