Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace owner

    addikt

    Na akkor kis összegzés, spoilereket majd jelzem.

    Remek film volt, szinte végig letudott kötni, a feleséges részeknél viszont ph-znom kellett, az nem volt olyan szimpatikus. Nagyon sokan azért panaszkodtak, mert nem volt elég ijesztő, meg durva stb.. Egy helyzetben volt ez igazán feltünő, amikor nem mutatják ahogy trancsírozza a zombi pofáját a feszítővassal, megértem, nem TWD..

    Amikor az a szerencsétlen pofándurrantja magát azon sírtam a röhögéstől.. Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? Legalább ötletes módját választották a szereplő kiírására, mégis eredetibb mintha csakúgy leterítette volna egy "zozó"
    Az egyetlen karakter akit sajnáltam, az a nagyszájú katona volt akit végül megharaptak, még az elejénél. Közepe fele attól tartottam hogy olyan I am legend vége lesz, hálistennek nem így lett. A megoldás is valami új lett, innen még nem igazán közelítették meg a zombi történetet, tetszett. A végétviszont kicsit elkapkodottnak éreztem, olyan 2 percben elmagyarázzuk és heló.

    A látványvilág rendben volt, Jeruzsálem "jól" nézett ki, igaz hogy hülyék voltak mint a segg, de ez most mellékes. A hangulata az egésznek tetszett, a végén az a Nero szám pedig feltette az i-re a pontot, azóta is azt hallgatom. (Muse gondolom csak a nevét adta hozzá, Neroék érdeme..)
    Egy dolog nem tetszett, de nagyon. Ezek a biszembaszom zombik mik voltak? Értem én hogy sokan vannak, de a klasszikus értelemben vett császkálók után ezek a szupergyors egymásból létrát képező zombik nagyon nem jöttek be, tényleg mintha hangyák lettek volna.
    Anyway, tőlem egy 8,5/10!

    Galaxy Fold 4

Új hozzászólás Aktív témák