Új hozzászólás Aktív témák

  • student

    őstag

    [link]

    Mint megírtuk, a pénzszállító kedden vállára csapott egy zsák pénzt, majd ügyelve arra, hogy a furgonban ülő társa ne vegye észre, elsétált a vagyonnal. Miközben rendőrök hada kereste, ő beült egy moziba, és megnézte a Godzilla című filmet, majd egy gyorsétteremben csapott lakomát, aztán a Pókemberre is jegyet vett. Ezután egy optikusnál csináltatott egy új szemüveget 29 ezer forintért.

    Vett márkás tornacipőt, új farmert, egy menő órát. Utóbbinál nem fukarkodott a frissen szerzett pénzzel, ugyanis a márkás órára nem kevesebb, mint 1 millió 78 ezer forintot költött. Legnagyobb vágya is valóra vált, egy játékkonzol is lett az ebül szerzett pénzből, amiről nem is tudta, pontosan mennyi.

    Richárdnak fogalma sem volt arról, hogy az éjszakában milyen árakkal dolgoznak a könnyű lányok, akik alaposan meg is vezették őt. A fiú brókernek adta ki magát. Egyetlen pohár narancslevet ivott, és két magántáncot kért a hölgyektől: egy alkalommal hárman szórakoztatták őt, de szigorúan csak tánccal, hozzá sem ért a lányokhoz. Mindezért félmillió forintot fizetett, holott a környéken lévő klubok hivatalos árai szerint legfeljebb 60 ezerbe került volna a dupla műsor

    ezt a balf*szt omg ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák