Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Bad Pritt #43808 üzenetére

    Jó jó. Tudom hogy volt. Nem is egy. De még viccnek is rossz próbálkozások voltak. Még én is jobb filmet készítettem volna a telefonom kamerájának a segítségével a haveri körömmel.

    Az a baj, hogy amiket felsoroltál azok sem valami nagy számok. A Conan pl nagyon jó volt a maga idejében. Én is szerettem, de ma már nem állja meg a helyét.
    Manapság sokkal többre van szükség. De ezt meg is tudnák adni. Csak szokás szerint az összes hollywoodi pénzeszsák és befektető félti a pénzét és nem mer kockáztatni. Inkább kiadják a "Középszerű film 5"-öt ami nem lesz siker, de garantáltan növeli a bankszámlájukat pár millával mintsem hogy egy hajszálnyit is kockáztassanak.
    A filmek döntő többsége klisés. Nem mernek újítani. Pedig vannak ám olyan emberek akiket annyira rázna meg 100 millió dollár elvesztése mint engem 10e Ft. (gyakorlatilag csődbe mennék)

    No mindegy. Én szinte minden nap csalódok az emberiségben. Kapzsiság, önzés, sz@rrágás, gyávaság, stb. A valódi értékek, pl művészet szinte csak a csórókat érdekli. A gazdagok már túlléptek az ilyen "alantas" dolgokon.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák