Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Nos, be kell vallani ha valaki hülye, és hibázik. És a tisztesség megkívánja tőlem, hogy én megtegyem. Annyiszor fikáztam, fogtam a fejem, hogy minek kell ilyen film. És, hogy a mozizás halálát jelenti ez a szörnyűség. Összehordtam minden rosszat, természetesen látatlanban! :( Szégyellem magam.

    Aztán Hágé kolléga rábeszélt, hogy nézzem meg mert jó. Elképzelni nem tudtam, hogy jó lehet. Úgy is ültem neki, hogy maximum kikapcsolom hamar.

    De! aztán ~15perc után már minden szupi szuper volt! És ez kitartott a film végéig. Úristen és az a zene, beleég az ember agyába és sose felejti el. Szirmai is kiemeli a film elemzésekor. És tök igaza van. Sőt meg merem kockáztatni, hogy a szinkronizált dal jobb mint a Tegan & Sara féle eredeti. Sajnálom is, hogy nem találom meg a teljes számot magyarul :( Még az is eszembe jutott, hogy lecserélem a csengőhangomat rá, pedig az nálam nagyon nagy dolog mert kb 3éve a Metal Gear Solid 2 betétdalát használom.

    Tanultam ebből, soha semmit nem fogok leírni (vagy legalább nem fogom hangoztatni) mielőtt megnézném. Mert csak hülyét csinálok magamból. :P

    Szóval ez az én történetem a Lego Kaland-al kapcsolatban :D
    9/10

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák