Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Viszlát #48942 üzenetére

    Inkább legismertebb, legnépszerűbb filmes díj. Ugyn ha mondanom kéne jobbat, hát nem tudok, de ez nem is lényeges. Azt viszont nem értem, hogy engem miért kell lenézni azért, mert nem tetszik az oscar? :F Szerinted ezek megérdemelték az oscart?

    Chicago (2002): Emlékszik erre még valaki? Oscarok között nézegetve találtam rá, és nagyon meglepetésemre HAT oszkárt kapott ez a minősíthetetlen "musical". Még anno láttam egyszer, egyik haverom mutatta, hogy milyen jó jazz zene megy benne. Hát ami ebben van, az minden, csak nem jazz, köze nincs hozzá. Pedig amúgy szeretem a jazz-t. Egyéb szempontjából meg nem szeretném minősíteni.

    Bombák földjén (2008): Baromi unalmas, idióta film. És ez is 6 oscart kapott. De mire is? Ez egy szánalmas propaganda-oscar eső. Abszolút nem történik semmi 122 percen át, szerencsére már alig emlékszem rá.

    Zero Dark Thirty (2012): Azt hittem a bombák földjén után nincs rosszabb. Hát van. Alig bírtam végig nézni ezt a még hosszabb (157 perc), még undorítóbb usa-propagandafilmet, csak hogy tudjam, hogy mi a rossz. Ezen nyilvánvalóan látszik, hogy azért kapott egy oscart, hogy minél többen megnézzék ezt a népbutító szemetet. :(

    Titanic (1997): TIZENEGY oscar minden idők legnyálasabb filmjéért James Cameronak, visszamenőlegesen. Ez jól mutatja hollywood nyálasságát, meg azt, hogy mennyire szeretnek utólag oscaresőt adni annak, akinek már legalább 5-10 éve (!) nagyon kijárt. És természetesen mindig valami elcseszett alkotásért kell odaadni.

    Ez csak pár random példa volt. De jól látszik a lényeg. Persze van bőven ellenpélda is, de a fentiek után nem tudok pozitívan gondolni az oscarra. De miért is kéne?

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák