Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Viszlát #50528 üzenetére

    Én azt hiszem nevezhetem magam a téma szakértőjének. Mert kedvenc hősöm. És háromszor láttam a filmet. Első megnézés után felkeltette az érdeklődésemet és kiolvastam több száz füzetet.
    Szóval a film nagyon rossz. Egyedüli pozitívum a látvány. A jelmezek, OA bolygó kinézete stb stb.
    Én azt mondom, hogy kinézetre Reynolds tökéletesen jó Hal Jordan karakterének eljátszására. De itt nagyon butára lett véve a figura. Szóval nem vele volt a baj, így lett megírva. A képregényekben egy tökös nőcsábász a karakter, de sokkal komolyabb, óriási hatalommal. Kevesen tudják és ismerik el (;) ) de az egyik legnagyobb hatalommal bíró hős. Ráadásul a sztori amit feldolgoz a film, az sem ilyen. Sokkal-sokkal drámaibb. Mivel Parallax (az a nagy felhő szerű izé), egyrészt nem így néz ki, másrészt megszállja a Zöld Lámpást és gonosz lesz. Aztán pusztít elég szépen. Na ennek fényében ami a filmben történik az az eredeti történet 114perces kiherélése :)

    Én úgy vagyok vele, hogy ne legyen több GL film. Hiába rendelkezik ez az univerzum a legmonumentálisabb sztorikkal. Egyszerűen ezeket képtelenség filmre vinni szerintem. Talán trilógiaként. De azt szerencsére nem fogja megkockáztatni a Warner.

    (#50530) HáGé Ez igaz, nem is ezért nem szeretem.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák