Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz .LnB #51805 üzenetére

    Habár ez képregényes sztori, és spoileres, a filmes jogok miatt nem hinném hogy ez létrejön.
    Szóval: Pókember azért fontos ebben a történetben, mert ő az a karakter, aki a kormánypárti csapatból elsőként leveti a maszkját egy sajtótájékoztató keretében, ezzel pedig felvállalja magát a nyílvánosság előtt. Viszont a későbbiekben átáll Kapitányhoz és a lázadókhoz, mert a vége felé már semmiben nem ért egyet Starkkal.

    Másrészt ő az egyik nagy név a Marvel univerzumból, aki szerepel is a történetben Starkon és Rogersen kívül. Nincs Hulk, Thor, a többi nagy név mint az X-Menek, vagy Dr. Strange meg a történetben csak mellékszereplők, mert nem állnak egyetlen oldalra se.

    Én amióta megismertem ezt a történetet, azóta mondogatom hogy talán ebben van az egyik legnagyobb potenciál, amiből kilehet hozni valami keményet. És szerintem jó döntés hogy a harmadik részbe implementálják ezt a sztorit, mert ez nem az a vicceskedős, hullalaza sztori, és Russóék már a Kapi2vel megmutatták, hogy tudnak ilyesmit is.

    Ééés nem mellesleg ez a sztrori adja a legjobb alapot, hogy valamelyik főbb karaktert (mondjuk Vasmebert) kiírják a fenébe.

    Amúgy nagyon rajta vagyok azon hogy ezeket a füzeteket megszerezzem valahonnan, de ez masszív off már.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák