Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Wish I Was Here

    Istenem mennyit vártam erre a filmre, de végre meg tudtam nézni. Először is: szánalmas az, ami ezzel a filmmel történt. Pontosabban az, hogy egy olyan embernek, mint Zach Braff, aki már letett egy s mást az asztalra (nem csak színészileg) Kickstarteres támogatáshoz illetve a saját pénztárcájához kell nyúlnia ahhoz, hogy ezt az ötletét megvalósítsa, anélkül, hogy xy stúdió támogatás fejében átrendezze az ötleteit, holott ismert hogy Braff rendezőként is egész jó. De a lényeg.

    A film trailere engem lebilincselt. Forrongtam is magamban, hogy csak a tékából tudom megnézni. Az előzetes egy feel good mozit mutatott. A végeredmény más amit vártam, de semmiképp sem rossz. Sőt. Ennek a filmnek minden egyes pillanata lebilincselő. A vicces részek, de főleg a drámaiak. Braff pontosan tudja, mi teszi a nézőt boldoggá, és elégedetté. A főszereplő (ő, és Kate Hudson), a srácok (Joey King és Pierce Gagnon), de főleg a mellékszereplők (Donald Faison, Josh Gad, Jim Parsons, Mandy Patinkin). A képi világ néhol gyönyörűek. Nincs semmi extra bennük, mégis iszonyatosan szép. Most írhatnám azt, hogy színészileg nem nagy durranás, mert igazit senki sem alakít, de ki a francot érdekel ez, ha a végeredmény ilyen?

    Viszont most bajban vagyok. Erősen arra hajlok, hogy ez nálam az év filmje (úgy hogy még nem láttam az Interstellaer pl.), de ott van még a Her, amit ugyan év elején láttam, és lehet újra kéne néznem, illetve azért még jön egypár új film még idén ami jó lehet, bár kétlem hogy egyiket is látni fogom e idén. De ez lényegtelen, mert a Wish I Was Here egyszerűen fantasztikus. Nem tudok betelni vele.

    9,5/10

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák