Új hozzászólás Aktív témák

  • petata

    őstag

    válasz callmeakos #57301 üzenetére

    Az a film egy mestermű. Tényleg több sebből vérzik ugyan, de az indiaiak új istent teremtettek vele konkrétan.. :DDD Az operatőrök és a vágók pedig eszméletlen munkát végeztek. (Ráadásul, ahogy tudom, maga a film egy másik indiai film remake-je.) Nálam 8,5/10. A második rész viszont nem sikerült túl ütősre szvsz.

    Roncsfilm:

    Nem tudom eddig hogy maradhatott ki, de elég jó kis mozi. A párbeszédek zseniálisak, nekem a tömegverekedések nem igazán jöttek be, a képi világ meg szép és jó, de ma már kicsit gagyinak hat, egyedinek viszont nem.

    7/10

    Boldog Karácsonyt, Mr. Lawrence!:

    Elsősorban Kitano miatt néztem meg, egészen komoly kis háborús dráma, megtűzdelve pár irreális szituációval és sajátos keleti humorral. Mindenképp felirattal érdemes nézni, a japcsik angolja kifejezetten szórakoztató. A zene pedig... már amiatt egy élmény a film.

    7/10

    Nem tudtok amúgy valami jó kis sorozatot? Megvolt már a Breaking Bad, Fargo, Hannibal eddigi évadok, most meg a House of Cards-ot darálom. Mind elképesztőek, de kezdek kifogyni az ötletekből. :( Sons of Anarchy, esetleg?

    [ Szerkesztve ]

    I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.

Új hozzászólás Aktív témák