Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz BITBOYS #63511 üzenetére

    Sokszor említettem már, hogy a Star Trek filmek egyáltalán nem nyerték el a tetszésemet. Ettől függetlenül jó kis iparos munkák. Szerintem nem maradandóak. Abrams eddigi munkásságából a Super 8 tetszett egyszer. De az sem kiemelkedő film. Én várom az új SW-t, az után tudok pálcát törni a feje felett. Félek tőle, hogy elrontja. Nem rossz Abrams, de Nolan szintjén nem említhető. Abrams sokkal inkább egy báb, akire szívesen bíznak nagy franchise-okat mert hozza az elvárt bevételeket. Ez nem feltétlenül negatívum, csak a saját ötleteit nem nagyon mutatta még meg a mozivásznon mint rendező.

    Joseph Kosinski-t a két filmjével nem is értem miért hoztad fel. Az Oblivion alapjaiban egy butaság, aminek meg van a maga hangulata és varázsa, csak a cselekményt két mondattal szét lehet szedni darabokra. A Tron meg iparos munka szintén.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák