Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Coherence

    Miután megnéztem a filmet, visszakerestem itt kommentek között, hogy ti mit írtatok róla. És megtaláltam az egyik kommentemet tavaly szeptemberről, abban írtam, hogy nemsoká megnézem én is. Ahhoz képest csak most sikerült. :)

    Ez a film! Azt a büdös...! Ez nagyon jó volt! Ennyire király sztorit kitalálni. Mindenkinek ajánlom (én is), ki ne hagyjátok! Azt bánom csak kicsit, hogy arra nem kaptunk választ, hogy miként előzte elő ezt az egészet az az üstökös. A színészekről nem lehet rosszat mondani, jól csinálták amit kell. Főleg, hogy az egész film improvizált. Nem volt szövegkönyv, nem volt forgatókönyv. Csak rövid leírást kaptak a karakterekről. Még azt se tudták mikor fog lekapcsolódni a villany, vagy hogy mikor zörögnek kint a ház körül. Mindezt öt nap alatt vették fel. Egy maréknyi stábbal. Ennek fényében hibátlan amit végeredményül kapunk. Hihetetlen, hogy ennyi apró részletet sikerül ilyen hibátlanul összetenni ilyen rövid idő alatt. Tudatosságról itt nem nagyon beszélhetünk szerintem, de még is minden klappol.

    Már csak azt nem értem, hogy James Ward Byrkit hol van azóta? Mi lett vele? Miért nem kapott ezek után megkeresést komolyabb filmekre?

    5/5 Legfőképp azért mert imádom a kis költségvetésű sci-fi filmeket.

    Ezután a következő film amit megnézek a Primer (A találmány) lesz, aztán pedig a Mr.Nobody.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák